Maskintransport i Jylland og på Fyn​

​Større projekter kræver maskintransport, og her kan det være en stor fordel at benytte sig af en erfaren fagmand, så du sikrer dig en effektiv håndtering af opgaven.

Vi flytter alle typer maskiner, hvad enten det er entreprenørmaskiner, asfaltmaskiner eller noget helt andet.

God service inden for maskintransport

Din tilfredshed er det vigtigste for os, og derfor sørger vi altid for at tage en grundig snak om maskintransporten, før vi går i gang, så både du og vi er sikre på, hvad der skal udføres.

Grundighed og god service er nøgleord hos os, og derfor kan du tryg overlade transporten af entreprenørmaskinen eller asfaltmaskinen til Vognmandsforretningen Bjarne Madsen.

Transport i Jylland og resten af landet

Vores medarbejdere har stor erfaring inden for branchen, og vi sørger løbende for at holde os opdateret, så vi altid er i besiddelse af den nyeste viden inden for maskintransport.


​Vores primære arbejdsområde dækker Jylland og Fyn, men vi påtager os gerne projekter i hele landet.

Ring til os på telefon 75 73 11 ​99 eller send os en besked via vores kontaktformular, så vi kan tage en snak om projektet.

Mvh. Vognmandsforretningen Bjarne Madsen

Vognmandsforretning
​Bjarne Madsen ApS

​Bækgårdsvej 14, 7323 Give

​CVR: 87398315

facebook-hvid  Besøg os på Facebook

Kort om os

Vognmandsforretningen består af erfarne og veluddannede chauffører. Firmaet startede i år 1910 og det er nu 4. generation der styrer firmaet. Vi har opbygget vor vognmandsforretning omkring grundstenene personlig og god service til små og store firmaer.

Ring til os

75 73 11 99

Send en e-mail: booking@bjarnemadsen.dk