Krankørsel og leje af kran til større projekter

​Skal du have udført et større projekt, som kræver krankørsel? Hos Vognmandsforretningen Bjarne Madsen ApS kan vi være behjælpelige med både krantransport og leje af kran. Vi kører for privat- og erhvervskunder i bl.a. Give, Billund, Vejle og mange andre steder, herunder i hele Jylland og på Fyn.

Mere end 100 års solid erfaring med krankørsel

Vi tilbyder krankørsel for små og store firmaer, og vi har stor ekspertise med alle former for krantransport. Vi tilbyder også leje af kran, og vi er leveringsdygtige i både små og mellemstore kraner. Vi leverer naturligvis køreplader med kranen.

Vi har eksisteret siden 1910, og firmaet håndteres nu af fjerde generation. Det betyder, at vi har mere end 100 års solid erfaring indenfor transport. Vores fokus har altid været på vores kunders ønsker og behov. Kvalitet er vores kendetegn uanset opgavens størrelse. Samtidig lægger vi vægt på, at vi skal tilbyde en god og personlig service.

Få et uforpligtende tilbud på krantransport

Kontakt os gerne for at få mere at vide om vores service og ydelser mht. krankørsel. Vi har konkurrencedygtige priser og laver gerne et uforpligtende tilbud på krantransport eller leje af kran. Vi giver desuden gerne gode råd og vejledning i forbindelse med dit projekt.

Du kan ringe på telefon 75 73 11 99 for at høre mere, eller du kan skrive til vores e-mail booking@bjarnemadsen.dk.​

Vognmandsforretning
​Bjarne Madsen ApS

​Bæksgårdvej 14, 7323 Give

​CVR: 87398315

facebook-hvid  Besøg os på Facebook

Kort om os

Vognmandsforretningen består af erfarne og veluddannede chauffører. Vi tilbyder både krankørsel, leje af container og salg af sand og grus. Firmaet startede i år 1910 og det er nu 4. generation der styrer firmaet. Vi har opbygget vor vognmandsforretning omkring grundstenene personlig og god service til små og store firmaer.

Ring til os

75 73 11 99

Send en e-mail: booking@bjarnemadsen.dk