Leje af container og gummiged med fører

Er du på udkig efter en vognmand, som tilbyder leje af container? Hos Vognmandsforretningen Bjarne Madsen ApS tilbyder vi udlejning af containere til private og erhverv. Du kan også leje en gummiged med fører. Vi har kunder i bl.a. Give, Vejle, Billund og omegn. Vi kommer i hele Jylland og på Fyn.

Containerudlejning til alt fra murbrokker til haveaffald

Vi udlejer åbne og lukkede affaldscontainere, og vi kan tilbyde dem i flere størrelser fra 8 til 30 m3. Containerne kan benyttes til stort set alle affaldstyper.

Du kan vælge leje af container til formål såsom:

  • Jord
  • Brandbart
  • Haveaffald
  • Ubrandbart
  • Byggeaffald
  • Murbrokker
  • Osv.

Containere kan lejes på enkelte dage, i weekenden eller i længere tid.

Vi tilbyder også udlejning af gummiged med fører. Vores gummiged har en skovl til 2 ½ m3, og den er velegnet til bl.a. udgravning, planering og læsning.​

Vi har i øvrigt et bredt udvalg af grus og sten, som kan leveres eller afhentes. Læs mere under "salg af sten, sand og grus".

Firmaet har eksisteret siden 1910 og håndteres nu af fjerde generation. Vi har altid haft fokus på at efterleve kundernes ønsker og behov. Samtidig lægger vi vægt på kvalitet uanset opgavens størrelse. Vi lægger endvidere vægt på at tilbyde en god og personlig service.

Hvad koster det at leje en container?

Vores pris for containerudlejning afhænger af flere forhold, herunder særlige forhold i forbindelse med bortskaffelse af affaldet. Vi har konkurrencedygtige priser, og vi har naturligvis gode priser ved langtidsleje.

Få et uforpligtende tilbud på leje af container

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på leje af container eller gummiged. Du kan ringe på telefon 75 73 11 99 for at få mere at vide eller for at bestille. Du kan også skrive til vores e-mail booking@bjarnemadsen.dk, så hører du fra os.

​​

Vognmandsforretning
​Bjarne Madsen ApS

​Bæksgårdvej 14, 7323 Give

​CVR: 87398315

facebook-hvid  Besøg os på Facebook

Kort om os

Vognmandsforretningen består af erfarne og veluddannede chauffører. Firmaet startede i år 1910 og det er nu 4. generation der styrer firmaet. Vi har opbygget vor vognmandsforretning omkring grundstenene personlig og god service til små og store firmaer.

Ring til os

75 73 11 99

Send en e-mail: booking@bjarnemadsen.dk