Sten, sand og grus forhandles og leveres

Er du på udkig efter pyntesten eller sand og grus til et projekt? Så er du kommet til det helt rette firma. Hos Vognmandsforretning Bjarne Madsen ApS tilbyder vi både salg og levering af sand og grus samt sten til ethvert behov. Afhentning er naturligvis også en mulighed, hvis det foretrækkes.

Vores virksomhed er beliggende i Give, og vi har derfor særligt mange kunder fra Billund, Vejle og andre omkringliggende områder. Vi hjælper dog også gerne kunder andre steder fra, hvis der her er behov for sand, grus eller sten til en opgave.

Levering af sten, sand og grus i Jylland og på Fyn

Vi tilbyder salg og levering af sand, sten og grus i både Jylland og på Fyn, og vi står klar til at hjælpe dig, uanset hvilken mængde og hvilken type grus, sand eller sten du har behov for. Som nævnt tilbyder vi også mulighed for afhentning, hvis det passer dig bedre. Vi tilbyder også leje af container, hvis du mangler et sted at opbevare det.

Kontakt os og hør mere om vores sortiment

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål i forhold til levering af grus og sand, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores sortiment.

Har du en specifik bestilling, som du kunne tænke dig at tage en snak med os om, så sidder vi også klar til dette, og vi tilbyder naturligvis også gerne at udarbejde et skræddersyet og uforpligtende tilbud til dig, så du på forhånd ved, hvor meget din bestilling vil komme til at koste dig.

Husk, at vi tilbyder salg og levering af sand og grus i hele Jylland og på Fyn.​​

Vognmandsforretning
​Bjarne Madsen ApS

​Bæksgårdvej 14, 7323 Give

​CVR: 87398315

facebook-hvid  Besøg os på Facebook

Kort om os

Vognmandsforretningen består af erfarne og veluddannede chauffører. Vi tilbyder både krankørsel, leje af container og salg af sand og grus. Firmaet startede i år 1910 og det er nu 4. generation der styrer firmaet. Vi har opbygget vor vognmandsforretning omkring grundstenene personlig og god service til små og store firmaer.

Ring til os

75 73 11 99

Send en e-mail: booking@bjarnemadsen.dk